Kirjoittajat

Jukka Harju

FM Jukka Harju (Helsingin yliopisto 2001) on työskennellyt aikaisemmin pohjoismaisissa ohjelmistotuotantofirmoissa kuten TietoEnator Oyj:llä ja HiQ Softplan Oy:llä. Tämän lisäksi hän on toiminut lehtorina Haaga-Helia AMK:ssa.

Tällä hetkellä Jukka Harju työskentelee opettajana KSAO:ssa. Lisäksi Jukka Harju toimii konsulttina toiminimen Jukka Harju Consulting kautta (www.harjuconsulting.com).

Päivitetty 16.1.2009 / Jukka Harju

Jukka Juslin

DI Jukka Juslin (TKK, Otaniemi 2002) on työskennellyt useita vuosia lehtorina Haaga-Helia -ammattikorkeakoulussa. Lisäksi hän on työskennellyt suomalaisissa ohjelmistotuotantofirmoissa kuten Nokia Oyj:llä, sekä TKK:lla Otaniemessä assistenttina, muun muassa Professori Pekka Nikanderin luennoimalla edistyneellä Olio-ohjelmointikurssilla. Lisäksi hän on toiminut yksityisenä konsulttina ohjelmistotuotannon alalla. Ulkomailla hän on ollut töissä Yhdysvalloissa NSA:n rahoittamassa tietoturvahankkeessa, jossa synnytettiin uusi sumeaan logiikkaan perustuva tunkeutumisenhavaitsemisjärjestelmä (Intrusion Detection System). Lisäksi Juslin on työskennellyt CERN:ssä Fellowship sopimuksella alueenaan CERN:n tietoturvasta vastaaminen.

Tällähetkellä Jukka Juslin työskentelee asiantuntijana Tieteen tietotekniikan keskuksessa CSC:llä.

Päivitetty 16.1.2009 / Jukka Harju